Delta i Norges Studentidrettsforbunds undersøkelse og vinn gavekort!

Postet av Grimstad Studentidrettslag den 7. Sep 2023

Hei alle sammen!

Norges Studentidrettsforbund gjennomfører for tiden en undersøkelse for å kartlegge utgiftene til medlemmer i studentidretten. Formålet er å identifisere hvilke områder som medfører kostnader for medlemmene våre, se om tilbudet samsvarer med disse kostnadene, og få deres verdifulle innspill til hvordan kostnadene kan reduseres.

Og det beste av alt? Alle som deltar i undersøkelsen får muligheten til å vinne et gavekort for en hotellovernatting på Thon Hotel Norge!

Undersøkelsen er åpen for alle medlemmer i alle studentidrettsklubber, og tar kun 5 minutter. La din stemme bli hørt og grip sjansen til å vinne en flott premie!

Link til undersøkelse: Kartlegging kostnadsdrivere i studentidretten
Åpne Treninger i GSI

Postet av Grimstad Studentidrettslag den 9. Aug 2023

Hei og velkommen til Grimstad Studentidrettslag og Grimstad by!

Vi er et idrettslag drevet av studenter, for studenter. Vi tilbyr 10 ulike idretter her på campus Grimstad, og alle er velkommen til å delta!

Under studiestart vil idrettene ha åpne treninger, så her er det bare å prøve de ulike idrettene vi tilbyr for å se hva du liker. Ta med deg en venn eller dra alene, vi kan garantere god stemning hos samtlige idretter!

I tida framover vil treninger bli lagt til både på idrettenes sider, samt under kalenderen. Om det skulle være noen spørsmål er det bare å ta kontakt med oss!

Lykke til med studiestart!

Laurits Wolff-Skjelbred
Leder GSI