Om oss

GSI Lacrosse er en studentidrett som fokuserer på samhold på og utenfor banen. Vi skiller oss fra andre norske lacrosseklubber ved å spille Box-lacrosse, en intens og rask innendørsvariant.

Alle våre spillere (inkludert trener) startet med lacrosse for første gang på universitetet, tidligere erfaring er selvfølgelig velkommen, men ikke på noen måte obligatorisk.

 Vårt lag legger vekt på fellesskap og bygger sterke relasjoner mellom spillerne. Vi arrangerer også sosiale aktiviteter og frivillige prosjekter for å styrke båndene mellom oss. 

Box-lacrosse gir en unik spillopplevelse med taktisk tenkning og raskt, fysisk spill. Som studentidrettslag er vi stolte av å tilby denne muligheten og skape en inkluderende og engasjerende atmosfære. Dette vår vi spesielt vist fram på vår årlig tur til Praha(ref bilder). Der både guttene og jentene spiller turneringer i løpet av 7-10 dager.

Selvom vi til vanlig spiller Box-lacrosse på trening prøver vi fortsatt å være med i norske turneringer så mye som mulig, da dette skaper god lagånd og bedre relasjon til det norske lacrosse-miljøet. Vi tok sølv i de årlige studentlekene i Oslo for 2023, noe som selvfølgelig er veldig stas

HvaHvorHvemLengde
Studentlekene (SL)OsloGutter og Jenter5 - 8 Oktober.
NM Runder Vår
KristiansandGutter1-2 Mars.
NM Runder Vår
KristiansandJenter8-9 Mars.
Ebox/Shebox
Praha, Tsjekkia
Gutter/Jenter
19-22 April.
NM Sluttspill
Oslo
Gutter
8. Juni


Image of a woman taking a photo.