X
  • September 17, 2012
  • By admin
  • Comments Off on Årsmøte GSI
  • in Uncategorized

Årsmøte GSI

Velkommen til årsmøte i GSI torsdag 20 september Kl. 18:00 i C2040.

Hensikten med årsmøtet er å evaluere året som har gått, vedta budsjett, legge retningslinjer for neste år og ikke minst velge nytt styre. På årsmøtet har alle medlemmer i GSI stemme og forslagsrett. Er du misfornøyd med noe, eller ønsker at vi skal begynne med en ny idrett, er dette et møte du absolutt bør få med deg.

Husk at dette er din mulighet til å gjøre GSI bedre!

For at vi skal få til et nytt styre er vi avhengig av at medlemmene ønsker å delta i styringen av GSI. Derfor vil valg av nytt styret bli en av årsmøtet viktigste punkter på agendaen. Alle som sitter i styret får en flott attest når de er ferdige, noe som vil være en CV-diamant når dere skal søke jobb. Samtidig lærer dere også mye om hvordan organisasjoner fungerer.

Agenda:

  • Oppsummering av 2011-2012
  • Budsjett for 2012-2013
  • GSI Strategi
  • Valg av nytt styret

Kontakt oss

Bruk skjemaet nedenfor for å kontakte oss.

GSI

Navn: Grimstad Studentidrettslag