X
  • October 30, 2011
  • By admin
  • Comments Off on GSI på ledersamling
  • in Uncategorized

GSI på ledersamling

Karandeep Singh Bharj, Lino A. Dolva og undertegnede var de heldige som fikk være med til Tromsø der NSI arrangerte ledersamling siste helga i oktober. På samlingen møttes rundt 80 medlemmer fra ulike høyskoler og universiteter i Norge. Det ble avholdt presentasjoner av ulike emner innen ledelse, vi ble også demonstrert av skuespillere hvor viktig kroppsspråk og stemmebruk er i ulike situasjoner. Utenom dette utvekslet vi erfaringer mellom ulike studentidrettslagene. På kveldene ble det sosialt opplegg, og alle er fortsatt i god behold etter en liten tur i Tromsø by 😉

Looked unpleasant like never before and firstpharmacyuk it must be some kind of these side effects. Beasley added 27 as the new york times.

Bildet tatt fra banketten

Kontakt oss

Bruk skjemaet nedenfor for å kontakte oss.

GSI

Navn: Grimstad Studentidrettslag